– fra facebook

Her kan du se Ø-helses nyheder og tilbud direkte fra Facebook

Bring foråret ind i din stue med friske grønne vitaminrige spirer. Kig forbi og bliv inspireret ... See MoreSee Less

View on Facebook

Foråret er så småt på vej. Dette er for allergikere desværre også ensbetydende med næser der løber og røde, kløende øjne🤧
Derfor er vi glade for at vi i år kan tilbyde dig HayMax - som er en effektiv pollenfanger. Produktet påføres rundt om næse og mund, og skaber derved en fysisk barriere for allegener fra pollen, støv og husdyr.

Se denne video hvis du vil vide mere:
www.youtube.com/watch?v=hU6Z0DcMzj0&utm_source=Kun+helsekost&utm_campaign=86da79d287-EMAIL_CAMPAI...
... See MoreSee Less

View on Facebook

BioKap er forbrugerens NYE "grønne" hårfarve brand uden Ammoniak, Resorcinol, Parbener, Parfume og PPD (Para-Phenylenediamin) med ialt 14 forskellige farver.

BioKap fås i forskellige skånsomme og plejende hårfarver og hertil også en afbleger- creme. BioKap giver alle muligheden for at farve deres hår med plejende og styrkende planteekstrakter og økologisk Arganolie, samtidig med at BioKaps hårfarve dækker 100% grå hår.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Savner du en ren deodorant, der rent faktisk virker?
Deodoranterne fra Schmidt’s er fri for farlige tilsætningsstoffer og kemikalier, som fx aluminium, klorid, propylen, glykol, parabener, ftalater og gluten. Kig ned i butikken og se vores store udvalg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vidste du: at flere undersøgelser har påvist, at Echinaforce indeholder stoffer, der danner aktive immunfaktorer i blodet og dermed styrker din krops immunforsvar? Det er også derfor, at Echinaforce hjælper dig med at bekæmpe forkølelser, så generne fomindskes. Echinaforce er et naturlægemiddel, læs derfor indlægssedlen før brug. ... See MoreSee Less

View on Facebook